Οικονομική κρίση και πλαστική χειρουργική

Τα τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε ότι έχουμε ασθενείς που ενδιαφέρονται για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής αλλά λόγω ειδικών συνθηκών (φοιτητές,
άνεργοι, χαμηλό φορολογητέο εισόδημα) δεν πληρούν τις προυποθέσεις για δανειοδότηση, πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας η καταβολή όλου του ποσού της επέμβασης άμεσα σε μετρητά.

Συλλέγοντας λοιπόν τις πληροφορίες των τελευταίων χρόνων και λόγω των οικονομικών δυσκολιών της παρούσας περιόδου έχουμε πλέον την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε και όλους αυτούς που θέλουν πολύ να έλθουν σε μας για μια επέμβαση αλλά διστάζουν να μας τηλεφωνήσουν για να μάθουν τιμές επειδή πιστεύουν οτι το κόστος μιας επέμβασης πλαστικής χειρουργικής είναι απαγορευτικό για αυτούς.

Πιστεύουμε οτι όλοι έχουν το δικαίωμα να νιώσουν καλύτερα και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας κάνοντας μια επέμβαση είτε λέγεται ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, αυξητική στήθους, λιποαναρρόφηση ή ανόρθωση στήθους. Αναλογιζόμενοι συνεπώς την παρούσα κατάσταση θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι μπορούν να κάνουν πλαστική όταν το θέλουν. Συζητείστε με τον Κο Καποσίτα από κοντά και θα βρεθεί η οικονονομική φόρμουλα που θα σας εξυπηρετεί.


[ Home]